Doe mee met Haringrock

Haringrock is bedoeld voor bands en muzikanten uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Daarbij zal het festival gratis toegankelijk zijn voor publiek waardoor er ook vrijwilligers nodig zijn.

Als band/muzikant

Zoals eerder vermeld kunnen alleen Katwijkse, Rijnsburgse en Valkenburgse bands en muzikanten zich aanmelden voor Haringrock. Dit kan zijn met zowel covermuziek als eigen werk. Alle muziekstijlen zijn welkom.

Uit alle aanmeldingen wordt vervolgens een gevarieerde line up samengesteld. Zie je Haringrock ook als een mooie manier om je met je band in de spotlights te spelen?

Aanmelden als band

Als Vrijwilliger

Voor de organisatie van dit festival, is het bestuur aangewezen op een grote groep vrijwilligers die het festival mede mogelijk maken. Altijd al willen meewerken aan een groot muziekevenement? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Aanmelden als vrijwilliger

Als Sponsor

De organisatie is altijd op zoek naar sponsors. Zakelijke partijen die hun bedrijfsnaam willen linken met het Haringrockfestival dat zelfs in de lokale, nationale tot zelfs internationale agenda’s, kranten en magazines mag staan. Zakelijke partners die hun naam in verband willen brengen met een lokaal evenement dat landelijk gepromoot wordt. Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

Sponsor worden

Vrienden van